Welkom Keyl Stukadoors specialist in beton cire, stukwerk en renovatie restauratie werkzaamheden. Beton Ciré is een bijzonder product en onze specialiteit !

Afbouwkeur: Keurmerk voor vakwerk!

           

Een kwaliteitsbewuste opdrachtgever gaat natuurlijk het liefst met een betrouwbare partner in zee. Ons bedrijf is er trots op dat wij het Afbouwkeurmerk mogen voeren dat door de Stichting Afbouwkeur en de ESA aan ons is afgegeven. Onze bedrijf wordt regelmatig getoetst door de Stichting Afbouwkeur op zowel kantoor als op de bouwplaats. Hierbij wordt gelet op de organisatie van het bedrijf en de kwaliteit. Wij voldoen aan gestelde eisen op het gebied van techniek en bedrijfsvoering.

Wij werken volgens onbetwiste richtlijnen en gebruiken de juiste materialen en gereedschappen. Ook besteden wij aandacht aan (bij)scholing van onze vakmensen. Wij als Afbouwkeur-bedrijf hebben verstand van materialen en technieken.Natuurlijk hebben wij onze administratie goed op orde. Offertes zijn helder en duidelijk. Wij hanteren voor zakelijke opdrachtgevers algemeen aanvaarde leveringsvoorwaarden. Onze consumenten­voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld.

Wij staan garant voor vakwerk, goede afspraken en een duidelijke planning. 

Meer informatie over onze keurmerk kunt u vinden op www.afbouwkeur.nl.