Welkom Keyl Stukadoors specialist in beton cire, stukwerk en renovatie restauratie werkzaamheden. Beton Ciré is een bijzonder product en onze specialiteit !

Wat zijn de prijzen voor deze exclusieve bewerking!
Er zijn mensen die vinden dat Beton Ciré of Divisorio aanbrengen een kostbare investering is.
Het is ook een behoorlijk bedrag maar dit heeft zijn voordelen en zijn redenen.

Als voordeel geldt dat niet iedereen het zal aanschaffen en het dus een exclusieve bewerking is voor de badkamer, keuken , uw toilet, uw aanrecht of tafelblad.

Maar in werkelijkheid is het ook helemaal niet duur. U heeft n.l de badkamer (afhankelijk van de ondergrond wat nog een stuuklaag extra kan betekenen) wel klaar voor gebruik.
Bij aanschaf van tegels ( tussen 20,00 en 200,00 per meter ? ) komt nog de lijm, de voeg en het tegelen zelf bij de prijs op. U komt dus al heel snel op eenzelfde bedrag per meter.

Wij berekenen voor wanden, vloeren en plafonds € 100,00 per meter.
Alleen indien nodig komt hier nog een afwerklaag als ondergrond bij van ongeveer ( materiaal-afhankelijk)  € 15,00 per meter en indien het verstandig is om bepaalde naden te kitten met een bijpassende kleur of een transparante kit, zal dit kitwerk er nog bij komen. ( Ongeveer € 2,00 - 2,50 per strekkende meter)

We kunnen ook uw aanrecht en/of wasbak ( hout of lichtbeton) stuken.
Hiervoor berekenen we door de intensievere bewerking met randen en hoeken etc. € 150,00 per meter.
We hebben verschillende soorten en maten wasbakken en we denken graag met u mee bij eventueel aanschaf hiervan.

We zijn zelf enorm positief aangedaan door deze bijzondere techniek en kunnen u toezeggen dat we met veel plezier en inzet voor u aan het werk zullen gaan zodat uw huis of meubelstuk net de extra uitstraling verkrijgt die u wenst.
U kunt altijd contact opnemen voor een advies.