Welkom Keyl Stukadoors specialist in beton cire, stukwerk en renovatie restauratie werkzaamheden. Beton Ciré is een bijzonder product en onze specialiteit !

Uw nieuwe keuken!
Uw nieuwe keuken!

ZOEKT U EEN KEUKEN MET EEN ONBETAALBARE UITSTRALING EN TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS??
Wie meer wil dan het gewone doet er goed aan bij KEUKENMEYT keukens te kijken.

Kwalitatief maatwerk… kEUKENMEYT Keuken & Bad heeft voor elk wat wils: modern, landelijk en klassiek. Voor de mooie afwerking met natuurstenen werkbladen en spoelbakken werkt Keukenmeyt Keukens samen met Slegers Natuursteen. Bovendien kan Keyl Stukadoorsbedrijf voor u betonlook ( Beton Ciré en/of Divisorio) werkbladen maken. Ook de wasbak  (hout of lichtbeton) kan gestuukt worden!

Deze unieke samenwerking en het feit dat we niet op een dure locatie zijn gehuisvest, maken dat we u een gunstige prijs kunnen bieden - zowel voor de maatwerk keukens als de fabriekskeukens. Het voordeel van maatwerk is dat we kunnen maken wat u maar wilt. U heeft dus altijd iets bijzonders. Maar ook onze fabriekskeukens hebben een net wat andere uitstraling dan die in de meeste keukenzaken. En zoekt u een mooie tafel, een audiomeubel of een badkamermeubel? Ook daar kunnen we voor zorgen.

… voor de belangrijkste ruimte in uw huis   Er is een plek in huis waar de zondagmorgen begint met het afbakken van een broodje in de  oven. Met een klein beetje roomboter is dat al een traktatie op zich. Een glas verse jus  d’orange en de geur en de smaak van een Italiaanse espresso maken het ontbijt compleet.  Dit is het begin van een heerlijke dag.  U weet ongetwijfeld over welke plek we het hier hebben.
Onze passie en bezieling hebben  wij daaraan verbonden. Wij denken niet in kastjes en inbouwapparatuur, een werkblad of een gestuukte keuken. Bij ons gaat het om uw wensen. Wij nemen u mee in onze wereld en laten u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Op  het gebied van het ontwerp en in de keuze van de verschillende materialen. Eén ding kunnen wij u verzekeren… het wordt één grote beleving. Het keuzetraject, het productieproces en het eindresultaat.  U voelt zich thuis in uw toekomstige keuken en geniet elke dag met volle teugen van haar schoonheid en haar gebruiksgemak. 
Daarom …………….. Voor u, recht uit ons hart!
Creatieve groet,
Leontien en Boaz Slegers en Eddy en Astrid Keyl.