Welkom Keyl Stukadoors specialist in beton cire, stukwerk en renovatie restauratie werkzaamheden. Beton Ciré is een bijzonder product en onze specialiteit !

Beton-Ciré zelf aanbrengen! 

Bent u handig? U kunt ook zelf de Beton Cire verwerken. Een geweldig product voor renovatie, aan te brengen in een laag van 2 tot 3 mm, zodat de bestaande situatie gebruikt kan worden en geen grote hoogteverschillen ontstaan. De verschillende effecten en nuances zijn aan te brengen met een speciale spaan, die door meer of mindere bewerkingen het gewenste effect in de structuur zal geven. Daarmee is elk resultaat uniek en origineel. De stuklaag kan worden geschuurd met de hand, of met een excentrische schuurmachine om daarmee het uiteindelijke resultaat te verkrijgen.
Het product is water- en oliebestendig dankzij speciale coating, die aan het eind wordt aangebracht.
 
Eenvoudig te onderhouden, te reinigen met een neutrale reiniger ( bv. groene zeep) zoals voor tegels wordt gebruikt, aangezien het product wordt beschermd door een vernislaag.
 
Beton Cire: schoonheid, gemakkelijk te onderhouden en een lange duurzaamheid. Voor vele doeleinden, geschikt op alle ondergronden.
 
Het Beton Cire is toepasbaar waar u wilt, te gebruiken op vloer, muur, doucheruimtes en badkamers, werkkamers en zelfs op het meubilair. De samenstelling van het product heeft de mogelijkheid om meerdere effecten te creeren met vele nuances, volgens uw eigen smaak. Op alle soorten ondergronden: beton, tegels, pleister en stucwerk, gasbeton, kunststoffen, hout en zelfs metaal.
 
De prijs van Beton Cire is € 46 per m2 (incl. sealer excl. BTW en bezorgkosten).
De voorbewerking is niet inbegrepen. Indien nodig moet de ondergrond geegaliseerd worden of een voorstrijk gebruikt worden.
........................................................................................................................................................................